Klimabrev dækker Beyond Kyoto konferencen

Torsdag starter den store Beyond Kyoto konference i Århus. En international begivenhed hvor politikere, forskere og erhversfolk mødes til en såkaldt “interdisciplinær” konference.

Klimabrev tager i felten for første gang – med kamera, videokamera og lydoptager og hele pivtøjet. Nu må vi se, om jeg kan styre det hele :-)

Emner jeg vil gå efter:

  • Hvor meget betyder finanskrisen for den kommende aftale på København-topmødet i december? Har verden RÅD til at foretage så kraftig en opbremsning i udledningerne, som der er behov for?
  • Hvis finanskrisen stikker en kæp i hjulet for nødvendige nedskæringer i CO2-udslip – hvad gør vi så for at forhindre katastrofal global opvarmning på den lange bane?
  • Er det ikke snart på tide, at videnskaben (endnu en gang) skærer igennem og slår fast, at den globale opvarmning er menneskeskabt? Gerne UTVETYDIGT. Er der noget, som forhindrer det?
  • Løsninger: Hvor meget potentiale er der i biochar og “produktion” af kul ved pyrolyse? Er det “the silver bullet” eller “the silver buckshot”?

Skriv til mig, hvis du har ideer/forslag.